Tielemans reageert op gefluit van Club Brugge-supporters

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

25 oktober 2018 14:45 - Dat Youri Tielemans nooit in de bovenste schuif zal liggen bij het publiek van Club Brugge, werd woensdagavond nog maar eens duidelijk. Tijdens het Champions Leagueduel tussen blauw-zwart en AS Monaco werd de ex-speler van Anderlecht negentig minuten lang uitgefloten.

Na afloop van de partij reageerde Tielemans op het publiek van Club. “Ach, vervelend vond ik dat niet. Eenmaal de match bezig is, hoor ik dat niet meer”, aldus de middenvelder bij Het Nieuwsblad.

Ook over de match gaf hij zijn analyse. “Ik vond het toch heel evenwichtig: elk een helft, elk een aantal kansen”, klinkt het.

En Tielemans vond dat Club het vooral voor rust moeilijk had. “De Club-spelers toonden zich in de eerste helft gefrustreerd omdat ze maar niet in hun spel kwamen. In sommige situaties hadden wij dan weer betere keuzes moeten maken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.