‘Transfer Club Brugge krijgt staartje door Bayat-gate’

Fans van Club (Club Brugge - KRC Genk)

17 oktober 2018 14:04 - Club Brugge heeft afgelopen transferperiode Kaveh Rezaei overgenomen van Charleroi. De overgang werd gefinaliseerd door Mogi Bayat.

‘Het kan dat die transfer nog een staartje krijgt. Een Iraanse zaakwaarnemer claimt immers dat hij en niet Mogi Bayat de zaken behartigt van de spits. De man overweegt verdere stappen’, zo meldt Sport/Voetbalmagazine.

Niemand weet echter wie deze persoon is. ‘Vreemd in deze is dat de man bij de komst van Rezaei naar België al niet met de spits op de traditionele foto ging én dat ook in Charleroi zijn naam geen belletje doet rinkelen.’

Club Brugge wist ook van niets. Blauw-Zwart dacht dat Bayat de vertegenwoordiger van Rezaei was. ‘Ook in Brugge kent met die man niet en werd met hem niet gepraat. Rezaei werd voor hen vertegenwoordigd door Mogi.’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.