Vanaken: “Daar moeten we tegen Atletico de ruimte zoeken”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

02 oktober 2018 20:44 - Hans Vanaken is één van de mannen in vorm bij Club Brugge en ook op Atletico Madrid zullen er ongetwijfeld weer veel ogen gericht zijn op de eenmalige Rode Duivel. Zelf wil de spelmaker ook graag iets neerzetten in het Wanda Metropolitana.

“Bij de loting is Atlético toch altijd een ploeg waar je naar uitkijkt. Ze behoort tot de top van de wereld en het is fantastisch hier te mogen spelen. We zullen alles goed moeten doen om punten te rapen, maar we leven met vertrouwen toe naar deze match en we zullen er alles aan doen om hier iets te halen”, tekende Het Laatste Nieuws op.

“De ploeg verdedigt heel goed en incasseert weinig goals. Onder Simeone is ze goed in blok, maar we moeten de ruimtes zoeken in die twee linies van vier. Tussen hun middenveld en verdediging moeten we het spel proberen te verdelen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Zal Vanaken opnieuw uitblinken tegen Atletico?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.