Vanhaezebrouck: “Genk is grotere titelfavoriet dan Club”

26 oktober 2018 15:39 - Hein Vanhaezebrouck heeft zich na de 2-2 tegen Fenerbahçe in de Europa League uitgelaten over de titelstrijd in de Jupiler Pro League. KRC Genk won in Europa met 2-4 op Besiktas en Club Brugge speelde 1-1 gelijk tegen AS Monaco.

Volgens de coach van Anderlecht is KRC Genk dé absolute titelfavoriet en niet landskampioen Club Brugge. ”Ik heb al in het begin van het seizoen gezegd dat Genk de grote favoriet was. Toen keek iedereen me nog met grote ogen aan. Nu zegt bijna iedereen dat Genk de grote favoriet is.”

“Sommigen hebben wat meer tijd nodig om dat te zien. En ja, ik vind Genk ook een grotere favoriet dan Club Brugge”, liet Vanhaezebrouck vrijdag weten tijdens een persconferentie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Hein hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.