VAR zwaar onder vuur bij doelpunt Standard: ‘Schandalig’

Wesley Moraes blessure (Club Brugge - Standard)

07 oktober 2018 19:04 - Club Brugge neemt het momenteel op tegen Standard Luik. De Rouches kwamen in de eerste helft op voorsprong dankzij een doelpunt van Mehdi Carcela. 

Club Brugge-aanvaller Wesley Moraes lag echter op de grond tijdens die fase. De Braziliaanse spits kreeg een tik in de middencirkel, maar er werd geen fout gefloten. Het spel ging door en vervolgens kon Standard optimaal profiteren.

Uiteindelijk kwam het leer bij Mehdi Carcela terecht, die de bal voorbij Letica kon leggen. Op Twitter wordt de VAR alvast zwaar onder vuur genomen. ‘Schandalig’, en ‘niet terugkomen op die fout is not done’, zijn maar enkele van de vele reacties op sociale media.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Had de VAR moeten tussenkomen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.