‘Veljkovic wilde Schrijvers naar andere club leiden’

17 oktober 2018 21:06 - De Belgische voetbalwereld staat in rep en roer door het grootschalig onderzoek naar illegale praktijken. Makelaar Dejan Veljkovic is één van de hoofdfiguren in het schandaal. De makelaar had naar verluidt ook plannen met Siebe Schrijvers.

De aanvaller mocht afgelopen transferperiode KRC Genk verlaten en dat had ook Veljkovic te oren gekregen. ‘Toen KV lonkte naar spits Siebe Schrijvers, op dat moment nog in dienst van KRC Genk, sprak Veljkovic met de top van de Limburgse club over dat dossier, terwijl Schrijvers niet eens in zijn portefeuille zat’, zo meldt Sport/Voetbalmagazine.

‘Een goedgeplaatste figuur bij KRC Genk fluisterde dat Veljkovic toen zelfs namens KV Mechelen praatte.’ Voorzitter van Malinwa Johan Timmermans viel uit de lucht. ‘Timmermans’ repliek luidde: ‘Ik kan daar niet op reageren, want ik weet niet of het zo is. Mocht het zo zijn, dan interesseert het mij niet. Mij interesseert de kwaliteit van de spelers die aangebracht worden. Veljkovic zelf ontkende dat hij stappen zette in de flirt van KV met Schrijvers.’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.