Verhaeghe deed in mei al opmerkelijke uitspraak over selectie Mechele

Bart Verhaeghe speech

06 oktober 2018 09:12 - Roberto Martinez maakte vrijdag zijn selectie bekend voor de interlands van België tegen Zwitserland en Nederland en zorgde ervoor dat Club Brugge voortaan twee Rode Duivels heeft. Naast Hans Vanaken kreeg nu ook Brandon Mechele een oproepingsbrief in de bus.

De eerste selectie van de verdediger kwam voor velen als een verrassing. In het voorjaar viel zijn naam nadrukkelijk als potentieel international, maar nadat hij door een blessure de voorbereiding miste, begon hij dit seizoen als bankzitter. Sinds enkele wedstrijden is hij weer titularis en nu ook nog eens Jan Vertonghen (blessure) en Leander Dendoncker (tribunezitter bij zijn club) afvallen, is het moment van Mechele gekomen.

Voor Bart Verhaeghe kwam de selectie niet als een verrassing. De voorzitter van Club, die als vicevoorzitter van de KBVB ook dicht bij Martinez staat, wist in mei namelijk al dat Mechele opgeroepen zou worden. “Tijdens de oefeninterlands krijgt hij normaal wel een kans”, verklaarde hij toen aan Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Moet Mechele ook speelminuten krijgen tegen Zwitserland of Nederland?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.