Verhaeghe weg bij KBVB? “In de spiegel durven kijken”

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

17 oktober 2018 15:18 - Peter Bossaert is de nieuwe CEO van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Bossaert wil een paar hervormingen doorvoeren.

Mensen met een dubbele functie, zoals bijvoorbeeld Bart Verhaeghe, zouden niet meer mogen voorkomen. “Er heerst normvervaging en belangenvermenging bij de KBVB”, begint de nieuwe CEO.

“Ik vind het ook frappant dat er zo weinig zelfkritiek is. Je moet in de spiegel durven kijken. Er is sprake van een niet-executieve Raad van Bestuur en een operatief management. We moeten aantonen dat dit kan werken.”

Het ziet er dus naar uit dat Verhaeghe weg zal gaan bij de KBVB. “Die functie bestond nooit echt. Hij (Verhaeghe, red.) heeft me letterlijk gezegd: ‘Hier zijn de sleutels: het is aan jou.’ Maar ik zal gebruik blijven maken van de kennis die we hebben.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit ook?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.