VIDEO – Brugse fans in Madrid geloven erin: ‘Uitstekende sfeer!’

Sfeer bij Club Brugge op de laatste training voor de match tegen Genk

03 oktober 2018 17:50 - Club Brugge neemt het woensdagavond op tegen Atlético Madrid. De meegereisde supporters geloven er alvast in.

“Ik schat dat we met zo’n drieduizend supporters zijn en dat het vandaag een uitstekende sfeer zal zijn”, wordt een supporter geciteerd door Het Laatste Nieuws. “Een pandoering zal het zeker niet worden, denk ik. Ze zullen er voor vechten.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.