VIDEO – Leko gesteund door thuispubliek: ‘Traantje wegpinken’

Sfeer bij Club Brugge op de laatste training voor de match tegen Genk

19 oktober 2018 20:41 - Coach Ivan Leko kreeg de afgelopen week veel over zich heen. Club Brugge en zijn supporters zijn echter altijd achter de Kroaat blijven staan. Dat blijkt nog maar eens bij de thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren.

De oefenmeester werd volop gescandeerd en op sociale media vertellen Club-fans over een geëmotioneerde coach. ‘Leko een traantje zien wegpinken, deed mij ook een wel een traantje wegpinken’, is één van de vele reacties op Twitter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.