VIDEO – Mitrovic scoort winnende goal voor Kroatië

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

16 oktober 2018 14:21 - Kroatië heeft in de oefeninterland tegen Jordanië met 2-1 gewonnen. Club Brugge-verdediger Matej Mitrovic kwam na de rust als invaller binnen de lijnen. De verdediger stelde niet teleur en zorgde voor het winnende doelpunt.

In de 24e minuut maakte verdediger Vida de 1-0 namens Kroatie en na een uur spelen wist Mitrovic de 2-0 op het scorebord te brengen. Jordanië maakte twintig minuten voor tijd echter nog de 2-1, maar het doelpunt van de Club-verdediger was uiteindelijk voldoende om de winst over de streep te trekken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.