Videoref is duidelijk over controversiële goal Club: “Hij deed het perfect”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

29 oktober 2018 17:23 - Club Brugge speelde zaterdag met 2-2-gelijk op het veld van Sint-Truiden. Na de wedstrijd was er echter veel te doen over de eerste Brugse goal. Club kreeg een penalty na een nochtans duidelijke overtreding van Steppe op Wesley.

Scheidsrechter Lardot had de fase echter eerst laten doorgaan omdat Vanaken nog in scoringspositie kwam. Nadat die de bal over knalde, ging de bal na tussenkomst van de VAR alsnog op de stip. Bij STVV deden ze hun beklag. “Club kreeg op die manier twee keer de kans om te scoren”, klonk het.

Videoref Tim Pots is echter duidelijk over de fase. “Het grootste voordeel dat je Club kan geven is een kans om een doelpunt te maken. De scheidsrechter deed het perfect door even te wachten en dan alsnog de penalty te fluiten. Net zoals zou gebeuren als de fase zich op het middenveld afspeelt”, verklaart hij in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Was het een terechte penalty?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.