Vier sterkhouders geviseerd: “Presteren niet op het niveau van Club Brugge”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

29 oktober 2018 09:54 - Club Brugge lijkt momenteel in een dipje te zitten, want het kon ondertussen al vijf wedstrijden niet meer. Nederlagen tegen Atletico Madrid en Standard werden gevolgd door gelijke spelen tegen Waasland-Beveren, AS Monaco en Sint-Truiden. En telkens mocht Club dat zichzelf aanwrijven.

Ivan Leko ziet dan ook dat een aantal van zijn titularissen door een mindere periode gaan. “Als er elke match vijf of zes spelers niet op het niveau van Club Brugge presteren, is het moeilijk om te winnen, hé”, zucht de coach in Het Laatste Nieuws.

De krant benoemt ook een viertal sterkhouders die geviseerd worden. “Leko noemde dan wel geen namen, jongens als Poulain, Diatta, Mata en zelfs aanvoerder Vormer mogen zich wel aangesproken voelen”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Presteert Vormer onder zijn niveau?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.