Vormer zag minder sfeer in Jan Breydel: “Maar dat lag aan ons”

Ruud Vormer interview (Club Brugge - KRC Genk)

20 oktober 2018 15:55 - De ontgoocheling was groot bij Club Brugge na het gelijkspel tegen Waasland-Beveren vrijdagavond. Ook Ruud Vormer baalde dat een bewogen week niet beter afgesloten kon worden.

Want de aanvoerder kon uiteraard ook niet heen om het feit dat Ivan Leko een deel van de wedstrijdvoorbereiding miste door zijn arrestatie. “We hebben het onderling natuurlijk over die zaak gehad, maar ook toen de coach er niet was, hebben we drie dagen kwaliteit geleverd op training”, stelt hij echter in Het Nieuwsblad. “Knap ook hoe de coach hiermee omgaat. Wat hem overkomen is, wens je je ergste vijand niet toe. Maar ik herhaal nogmaals, de affaire mag vanavond geen excuus zijn.”

En Vormer stelde ook iets vast in de tribunes van Jan Breydel. “Het was gewoon niet goed genoeg, de bal viel vandaag niet voor ons. Er was ook minder sfeer dan gewoonlijk, maar ook dat had allicht niks met de affaire te maken. Het lag misschien aan ons, omdat we weinig lieten zien.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vond je dat er minder sfeer was dan gewoonlijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.