Vraagtekens bij Vormer voor Oranje: ‘Niet gunstig’

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

18 oktober 2018 13:27 - Ruud Vormer koos ervoor om de afgelopen interlandperiode met Oranje aan zich voorbij te laten gaan. De middenvelder wilde rust.

Bondscoach Ronaldo Koeman luisterde naar die wens, maar naar verluidt heeft dat niet geholpen om zijn positie bij de Nederlandse ploeg te verstevigen. ‘Koeman toonde begrip voor hem, maar de positie van Vormer binnen Oranje werd er niet gunstiger op’, vindt het Algemeen Dagblad.

‘Hij mag dan gekozen zijn tot beste speler van de Belgische competitie, juist op het middenveld viel de puzzel van Koeman dus langzaam in elkaar, vooral tegen Frankrijk en Duitsland.’ De concurrentie is ook groot. ‘Pröpper en De Roon deden het in die duels prima, Rosario debuteerde daarna tegen de Belgen.’

‘Op de rechtervleugel, waar Vormer hangend speelde tegen Peru, heeft Steven Bergwijn meer potentie. Vormer zal ongetwijfeld nog wel eens worden opgeroepen, maar een volwaardig international? Kleine kans.’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit ook?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.