Waarom Leko de schijn tegenkreeg, maar: “Hoeft niets te betekenen”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

13 oktober 2018 11:47 - Ivan Leko leidt opnieuw de trainingen bij Club Brugge en kan zich weer concentreren op de orde van de dag: voetbal. Ondertussen is het mooi meegenomen dat komend weekend niet gevoetbald wordt in de Jupiler Pro League. 

Het federaal parket heeft beslist dat in het hele dossier onder meer Dejan Veljkovic en Dragan Siljanoski aangehouden blijven. Jammer genoeg voor onze trainer waren beide heren in het verleden zijn makelaar. Sinds februari 2018 is Milos Maric de nieuwe makelaar van Leko.

Siljanoski wordt beschuldigd van lidmaatschap van een criminele organisatie en witwaspraktijken. Bij Veljkovic komt daar zelfs nog private omkoping bij. Via Siljanoski en Veljkovic kwam het parket uit bij één betaling van Leko uit zijn tijd bij OHL. Zonder zijn vroegere link met deze twee makelaars zou Leko zo goed als zeker volledig buiten schot zijn gebleven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.