WTF!? AS Monaco gaat wel heel pijnlijk in de fout met vaandel voor Youth League

24 oktober 2018 17:28 - Dinsdagnamiddag namen Club Brugge en AS Monaco het al een eerste keer tegen elkaar op. De beloften van beide clubs speelden in Deinze tegen elkaar in het kader van de Youth League. De Monegasken wonnen met 2-3, maar maakten een wel heel domme blunder.

Op de vaandeltjes die de aanvoerders van beide teams voor de partij uitwisselen, blijken ze bij Monaco immers een wel heel domme fout gemaakt te hebben. Op het vaandel staat boven het logo van Club immers ‘Cercle Bruges KSV’ te lezen. Bij Monaco kennen ze de buren uiteraard een pak beter, want sinds 2017 is Cercle in handen van de Franse topclub. Maar van veel respect tegenover Club getuigt het toch niet…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Getuigt dit van een gebrek aan respect voor Club?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.