Youth League: Club Brugge wint op Atlético

Fans van Club (Club Brugge - KRC Genk)

03 oktober 2018 15:55 - De U21 van Club Brugge hebben vanmiddag met 1-2 gewonnen van Atlético Madrid namens de UEFA Youth League.

Na een halfuur spelen kwamen de jongelingen van Blauw-Zwart op voorsprong dankzij een doelpunt van Ngonge. Amper twee minuten later kwamen de Spanjaarden echter al op gelijke hoogte via Camello. Dat was ook de ruststand.

Doelman Shinton leek in goede doen en dat liet hij in de tweede helft zien. De goalie keerde een strafschop van invaller Mollejo. Tien minuten voor tijd was het weer Ngonge die belangrijk was. De 1-2 werd prachtig in de verste hoek gekruld.

Club Brugge kon ook stand houden en wint zo op het veld van Atlético Madrid. De jongelingen geven zo het goede voorbeeld voor de A-kern. De manschappen van Ivan Leko nemen het vanavond op tegen Atlético Madrid.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Gaat Club vanavond opnieuw winnen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.