Leko uitzinnig van vreugde: “Dit is een groot succes. Historisch”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

06 november 2018 21:50 - Club Brugge zorgde dinsdagavond voor de grootste Belgische overwinning ooit in de Champions League. Blauw-zwart won met 0-4 op het veld van AS Monaco. Een grote triomf voor Ivan Leko en zijn spelers. Na afloop van het duel was onze trainer dan ook uitzinnig van vreugde.

“We kwamen hier om te winnen. We wisten dat Monaco niet goed zat maar dit is een droom. Als je dit kunt, is het historisch”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van Leko.

“Voetbal is moeilijk uit te leggen. Hiervoor houden we voetbal. Je weet nooit wat er komt. Het was niet eens onze beste wedstrijd in de Champions League. Winnen tegen Monaco is fantastisch. Glick, Falcao, Chadli en Tielemans zijn toch fantastische spelers?”

“Dit is een groot succes. Historisch”

Tot slot strooide Leko ook nog met lof naar zijn ploeg. “Dit is een groot succes. Niet alleen vanwege resultaat. De kwaliteit van ons voetbal was heel goed. Dat is ook belangrijk, niet alleen de uitslag. Nu krijgen we wat we al eerder verdienden. Dit is historisch.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.