Advocaat van Ivan Leko is er niet gerust op: “Dit is gevaarlijk”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

21 november 2018 23:16 - Spelersmakelaar Dejan Veljkovic heeft een bocht van 180 graden gemaakt. Hij wordt de eerste spijtoptant in België en zal de onderzoekers belangrijke informatie verschaffen in het onderzoek ‘Propere Handen’. Walter Van Steenbrugge, de advocaat van Ivan Leko, is er niet gerust op.

“Ik zie een evolutie in strafzaken waarbij het openbare ministerie de rechter buitenspel zet. De aanklager gaat hier al zelf een vonnis opstellen dat later nog door een rechter bekrachtigd moet worden, maar dit is slecht voor de maatschappij. Ik vind het gevaarlijk voor een rechtstaat”, waarschuwt Van Steenbrugge.

Verder stelt de advocaat zich ook vragen bij het feit dat het nieuws meteen bekend was. “De zet om dit naar buiten te brengen, vind ik trouwens ook bijzonder vreemd. Het lijkt me een dunne koord om het onderzoek te steunen op zijn verklaringen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.