‘Anthony Limbombe in januari al weg bij Nantes’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Standard)

19 november 2018 17:45 - Anthony Limbombe schitterde vorig seizoen nog in een blauw-zwart shirt, maar sinds het einde van de voorbije transferperiode verdedigt de winger de kleuren van het Franse FC Nantes. Al zou zijn passage in Frankrijk van korte duur kunnen zijn…

Volgens Franse media heeft het er alles van weg dat Limbombe in januari alweer zal vertrekken bij Nantes. Het bestuur is niet bepaald tevreden over wat de ex-speler van Club Brugge brengt en wil hem daarom verkopen.

Dat Nantes zich gericht wil versterken en krap bij kas zit, speelt daar overigens ook een rol in. De club hoopt Limbombe snel te verkopen en met dat geld enkele nieuwe spelers binnen te halen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.