Bevestigd: ‘Nabil Dirar is op weg naar Club Brugge’

Nabil Dirar (AS Monaco)

26 november 2018 14:06 - Club Brugge zit momenteel in een dipje. De jongste weken werd duidelijk dat de kern van Ivan Leko in de breedte misschien niet zo sterk is als gedacht. Achter de schermen maken Vincent Mannaert en co dan ook werk van versterking.

Eén van de namen die steeds meer opduikt, is die van Nabil Dirar. De 32-jarige Marokkaan maakte in het verleden al het mooie weer bij Club en zou nu opnieuw op weg zijn naar het Jan Breydelstadion.

Sacha Tavolieri, een Belgische journalist van RMC, bevestigt via Twitter dat Club Brugge en Dirar in vergevorderde onderhandelingen zijn over een nieuwe samenwerking. Dirar lijkt nu dus écht op weg naar blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.