‘Chinees bod op smaakmaker van Club Brugge’

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

19 november 2018 15:44 - Bezwijkt één van onze absolute smaakmakers binnenkort voor een riante aanbieding vanuit China? Het zou zomaar kunnen. Een niet nader genoemde Chinese club zou zich namelijk maar wat graag willen versterken met Wesley Moraes.

De 21-jarige Wesley is de voorbije maanden uitgegroeid tot dé aanvalsleider van Ivan Leko. De Braziliaan schittert niet alleen in de Jupiler Pro League, maar ook in de Champions League.

Onlangs werd Wesley al in verband gebracht met Lazio, dat nog steeds een oogje heeft op onze spits. Maar volgens Italiaanse media zou ook een Chinese club vol willen inzetten op de targetman van Club.

Er zou binnenkort zelfs een bod volgen. Het blauw-zwarte bestuur zou minstens 12 à 15 miljoen euro willen vangen voor Wesley.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.