‘CL-tegenstander aast op sterkhouder Club Brugge’

Champions League

08 november 2018 11:42 - Club Brugge won dinsdag van AS Monaco in de Champions League. Hans Vanaken maakte veel indruk met twee doelpunten.

La Dernière Heure meldt dat Champions League-tegenstander Borussia Dortmund Hans Vanaken op zijn radar heeft staan. Blauw-Zwart moet nog op verplaatsing naar Duitsland, dus er zal met grote ogen naar de prestaties van de middenvelder gekeken worden.

Eerder liet Vanaken al vallen dat de Bundesliga zijn favoriete competitie is. De middenvelder heeft nog een contract tot 2023. Het ziet er dus naar uit dat clubs veel geld op tafel zullen moeten leggen voor de sterkhouder van Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is dit een goede club voor Vanaken?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.