Club aan het onderhandelen voor transfer: ‘2 miljoen euro’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

13 november 2018 14:46 - Club Brugge is momenteel aan het onderhandelen over de transfer van Dortin Rotariu. De Roemeen lijkt op weg naar zijn thuisland. FCS Boekarest lonkt.

In 2017 kwam Rotariu aan bij Club Brugge. Hij werd zes maanden uitgeleend aan Moeskroen en vervolgens ging hij op huurbasis naar het Nederlandse AZ. De Roemeen lijkt echter geen toekomst te hebben bij Blauw-Zwart.

De voorzitter van FCS Boekarest, Gigi Becali, bevestigt tegenover het Roemeense EVZ dat hij aan het onderhandelen is over een transfer van Rotariu. “Club Brugge vraagt twee miljoen euro, terwijl ik 500.000 euro bied. We zijn aan het onderhandelen”, aldus Becali.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij het goed dat hij vertrekt?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.