Club-beloften doen slechte zaak en verliezen van Monaco

Club-fans met sjaal (Club Brugge - Antwerp)

06 november 2018 16:55 - De beloften van Club Brugge zijn er niet in geslaagd om het goede voorbeeld te geven aan de eerste ploeg. Ondanks het feit dat Cyril Ngonge zijn vierde doelpunt in evenveel Youth League-wedstrijden maakte, verloor blauw-zwart met 3-1 van Monaco.

In een eerste helft die vrijwel in evenwicht was, kwam Monaco met een gelukje op voorsprong. Fuakala devieerde een voorzet ongelukkig in eigen doel en zo stond het 1-0. Het sein voor de club uit het prinsdom om door te duwen. Via Zerkane en Isidor stond het aan de rust plots 3-0.

Een mokerslag voor de Club-jonkies, maar die lieten na rust niet over zich heen lopen. Integendeel: in de slotfase tekende Ngonge nog voor de eerredder. Zijn vierde doelpunt in evenveel Youth Leaguewedstrijden. Door deze 3-1-zege moet Club wel vrede nemen met een voorlopige derde plaats in Groep A.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.