Club Brugge-fans halen zwaar uit naar scheidsrechtersbaas Verbist

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

14 november 2018 18:31 - Scheidsrechtersbaas Johan Verbist heeft het verkorven bij een groot deel van de Club Brugge-supporters. De blauw-zwarte aanhang is allesbehalve te spreken over enkele recente uitlatingen van Verbist.

Verbist vertelde na afloop van de vorige speeldag in de Jupiler Pro League dat Antwerp-aanvaller Dieumerci Mbokani slechts een gele kaart verdiende nadat hij natrapte naar Nicolas Lombaerts.

Opvallend, want diezelfde Verbist oordeelde tijdens de Supercup tussen Club Brugge en Standard van twee jaar geleden dat Abdoulay Diaby wél rood verdiende voor een gelijkaardige actie. Twee maten en twee gewichten, meneer Verbist…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.