Club Brugge-fans maken op deze manier indruk op iedereen (VIDEO)

29 november 2018 12:40 - Club Brugge hield Borussia Dortmund woensdagavond in bedwang. Op het veld beperkten de spelers van blauw-zwart zich voornamelijk tot verdedigen en was de thuisploeg vooral dominant. In de tribunes was het net andersom.

Negentig minuten lang lieten de supporters van Club Brugge zich van hun beste kant zien. Ze overstemden meermaals de nochtans fanatieke thuisaanhang van Dortmund. Na de wedstrijd was er bovendien nog een mooi moment tussen de spelers en fans van Club. Kippenvel!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.