Club Brugge fans vergelijken KV Oostende met FC De Kampioenen

KVO - FC De Kampioenen

05 november 2018 18:02 - Na een periode van slechte resultaten, kon Club Brugge thuis tegen KV Oostende nog eens de volle buit pakken. Met een klinkende 4-0 cijfers won Club de zogenaamde Zeeslag om Vlaanderen. Toegegeven, de tegenstander maakte het ons niet te moeilijk. KVO is niet in goede doen en Club walste makkelijk over de tegenstander heen. Je zou de vergelijking met FC De Kampioenen kunnen maken.

En dat deden onze vrienden van FCB Support ook. Niet enkel qua spelstijl en inzet, maar vooral de truitjes hebben een grote gelijkenis. In hun in recentste video wordt de vergelijking met de nodige dosis humor gemaakt.

Bekijk het volledige sfeerverslag van de wedstrijd tussen Club Brugge en KV Oostende:

Club Brugge – KV Oostende: sfeerverslag 30/10/18

Simpel!

Geplaatst door FCB Support op Zondag 4 november 2018

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.