Club Brugge gaat ten onder tegen Zulte Waregem

Limburg is Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

23 november 2018 22:27 - Club Brugge is roemloos ten onder gegaan tegen Zulte Waregem. Blauw-Zwart verloor met 1-3 op het veld van Essevee.

Club Brugge kwam al na tien minuten op achterstand. Na ingrijpen van de VAR ging de bal op de stip voor Zulte Waregem. Hamdi Harbaoui schoot de 0-1 tegen de netten. Voor rust miste Vanaken nog een grote kans namens de thuisploeg. De middenvelder kopte naast.

Even later schoot Vanaken een vrije trap tegen het doelhout. Vlak voor rust kwam Blauw-Zwart op een dubbele achterstand. Bongonda zorgde voor de domper. In de tweede helft kwam Zulte Waregem op 0-3. Bongonda zorgde met een afgeweken schot voor de doodsteek.

De eerredder kwam dankzij een eigen doelpunt. De Fauw zette zijn voet tegen de bal en de 1-3 was een feit. Zo verliest Club Brugge in eigen huis van Zulte Waragem met 1-3. Een flinke tegenslag na de interlandbreak.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is deze uitslag terecht?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.