Club Brugge grijpt naast flink wat geld voor Abdoulay Diaby

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Sint-Truiden)

01 november 2018 12:25 - Club Brugge verkocht Abdoulay Diaby op het einde van de voorbije transferperiode aan Sporting Clube de Portugal. Er was sprake van een vrij lucratieve transfer waarbij blauw-zwart zo’n 5 miljoen euro zou opstrijken.

Wel, wat blijkt enkele maanden later? Club verdiende blijkbaar een pak minder aan de deal. De Portugese krant Correio da Manha weet dat Sporting in totaal 4,5 miljoen euro overmaakte op de bankrekening van Club Brugge. Een half miljoen minder dan aanvankelijk gedacht.

Opmerkelijk: in totaal betaalde Sporting liefst 7,4 miljoen euro om zich van de diensten van Diaby te verzekeren. Er ging evenwel bijna 3 miljoen euro naar premies en betrokken makelaars.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.