Club Brugge heeft een probleem-Mitrovic: “Het zegt alles over zijn status”

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

21 november 2018 16:11 - Matej Mitrovic zou dan wel in de belangstelling van het grote Juventus staan, bij Club Brugge gaat het de Kroatische verdediger momenteel niet bepaald voor de wind. Mitrovic slaagt er maar niet in om constant te presteren.

Dat Mitrovic op het veld van Charleroi inviel voor de geblesseerde Denswil en in de slotfase opnieuw werd vervangen, maakt volgens Het Nieuwsblad pijnlijk duidelijk dat de Kroaat het momenteel erg moeilijk heeft.

“Het is het voorlopige dieptepunt in de carrière van de Kroatische verdediger. Het zegt alles over zijn status in de ploeg op dit moment. Vooral het uitvoetballen lijkt een probleem bij hem”, schrijft de krant.

“Mitrovic moet onderdoen voor Denswil, Poulain, Mechele en Decarli”

“Mitrovic moet op dit moment onderdoen voor Denwsil, Poulain en Mechele. Zelfs Decarli staat al hoger in de pikorde. Ook op de lange termijn lijkt hij zich niet te veel begoochelingen te maken met ook nog Luan Peres als opkomend talent”, besluit HLN.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.