Club Brugge kijkt bang toe: ‘Nieuwe gegadigde meldt zich voor Wesley’

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

06 november 2018 13:06 - Wesley Moraes groeide ondertussen uit tot één van de belangrijkste spelers bij Club Brugge. Het is dan ook nog maar de vraag of we nog lang gaan kunnen genieten van onze targetman. De belangstelling in Wesley blijft immers maar toenemen.

De voorbije weken en maanden werd Wesley al in verband gebracht met een overstap naar het Italiaanse Lazio en de Duitse topclub Bayern München. Afgelopen zomer besliste de Braziliaan – in overleg met Vincent Mannaert en co – dat het verstandig was om nog even bij Club Brugge te blijven.

Toch is de kans reëel dat Wesley tijdens één van de volgende transferperiodes andere oorden opzoekt. Na afloop van het huidige seizoen zal het alleszins moeilijk worden om de spits in het Jan Breydelstadion te houden. Italiaanse media melden nu dat ook Fiorentina zich maar wat graag met Wesley wil versterken. En alsof dat niet genoeg is, is er ook sprake van interesse uit Engeland, Duitsland, Frankrijk, Rusland en Turkije.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.