Club Brugge legt straffe statistieken voor

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

13 november 2018 22:57 - Club Brugge is 127 jaar geworden. Blauw-Zwart komt ook met enkele statistieken naar buiten na 15 speeldagen. Daarin wordt bewezen dat Club het op twee na beste resultaat haalt sinds de invoering van de play-offs.

Club Brugge krijgt kritiek dat het in een mindere periode zit, maar na 15 speeldagen behaalde het 68,8% van de punten: 31 op 45. Thuis werd nog niet verloren. Met een 19 op 21 is het de beste thuisploeg van het land.

Op verplaatsing wist Club 12 punten te sprokkelen. Enkel KRC Genk (17 punten) en Antwerp (16 punten) doen beter. De manschappen van Leko hebben ook de op één na beste aanval met 37 goals en de op 2 na beste verdediging met 16 tegendoelpunten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.