Club Brugge maakt indruk: “Groot verschil met Anderlecht”

Club-spelers (Club Brugge - Anderlecht)

27 november 2018 12:08 - Het gaat momenteel niet zo geweldig in de Jupiler Pro League, maar toch is er bij Club Brugge nog geen reden tot paniek. De supporters blijven bovendien als één man achter de ploeg staan.

“Een belangrijk verschil met de fans van Anderlecht is dat de frontvorming veel sterker is en dat de club daar ook op inspeelt”, schrijft Het Nieuwsblad. “Toen trainer Ivan Leko in opspraak kwam in operatie Propere Handen, kwamen er spontane steunbetuigingen van de fans die een Ivan Leko Bruges Army vormden.”

“Van de bestuurstop tot de basis – Club spreekt meestal uit één mond. Een groot verschil bij Anderlecht, waar sommige intriges vaak op straat of in de media worden uitgevochten. De voorzitter van Club hebben we nog niet op een onbedachtzame tweet kunnen betrappen”, besluit de krant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.