Club Brugge moet vrezen voor vertrek van onmisbare pion: “Hij trekt naar grotere competitie”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

07 november 2018 11:17 - Club Brugge heeft indruk gemaakt op het Europese toneel. De Belgische landskampioen won dinsdagavond met ruime 0-4-cijfers van AS Monaco. Een resultaat dat de wereld rondgaat, net als de sterke prestatie van Wesley Moraes.

Volgens analist Marc Degryse is Wesley stilaan onhoudbaar geworden voor Club. “Een onmisbare pion is Wesley. Zo’n beer, zet hem maar eens van de bal. Bij de eerste goal anticipeerde hij goed door naar de bal aan de eerste paal te komen, waardoor hij verdedigers meetrekt en hij achter zich ruimte vrijmaakt voor Vanaken.”

“Wesley maakt ook zelf een mooi doelpunt”, gaat Degryse verder in Het Laatste Nieuws. “Voor hem is het goed als Club na Nieuwjaar nog in de Europa League uitkomt. Zo kan hij zich in de kijker spelen. Hij is iemand die ooit naar een grotere competitie zal trekken – zonder twijfel”, besluit de analist.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.