Club Brugge moet vrezen voor vertrek: ‘Vanaken staat op verlanglijstje van topclub’

Hans Vanaken (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

19 november 2018 11:15 - Hans Vanaken is zonder twijfel dé draaischijf van het huidige Club Brugge. De Limburger verkeert in bloedvorm en blinkt quasi wekelijks uit. Nu Vanaken zich ook in de Champions League en bij de Rode Duivels heeft getoond, vallen verschillende buitenlandse clubs in zwijm voor de middenvelder.

Vanaken werd de voorbije maanden al in verband gebracht met een verhuis naar AS Monaco en Borussia Dortmund, maar tot nader order speelt hij nog steeds in het Jan Breydelstadion. Daar zou echter snel verandering in kunnen komen…

Volgens enkele Spaanse media staat Vanaken nu immers ook op het verlanglijstje van Sevilla. Hoeveel de Spanjaarden willen neertellen voor Vanaken, is niet duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.