Club Brugge-speler krijgt lof: “Hij is een extra wapen voor de titelstrijd”

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

02 november 2018 22:46 - Marvelous Nakamba lag bij Club Brugge een tijdje uit de roulatie, maar de middenvelder is weer volledig fit.

Nakamba staat ook weer in de basis bij Blauw-Zwart. “Dat vind ik een logische keuze en ik zou net hetzelfde gedaan hebben. Een fitte Nakamba is gewoon beter dan Rits. Ik denk ook dat ze Mats eerder als back-up gehaald hebben”, vindt ex-Club-speler Jeroen Simaeys tegenover De Krant van West-Vlaanderen.

“Nakamba speelde vorig seizoen indrukwekkend en is een van de beste verdedigende middenvelders in de Belgische competitie. Hij zal een tijdje nodig hebben om zijn topniveau weer te halen. In die optiek is het een goede investering om hem nu al op te stellen, zodat Club binnenkort over een topfitte Nakamba kan beschikken. Hij is een extra wapen in de titelstrijd.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit ook?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.