‘Club Brugge start transferonderhandelingen over terugkeer van publiekslieveling’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

21 november 2018 14:55 - De kans is reëel dat Club Brugge zich in januari zal roeren op de transfermarkt. Blauw-zwart heeft al enkele spelers op het oog en één van hen is geen onbekende voor de supporters: Nabil Dirar.

De inmiddels 32-jarige Dirar speelde tussen 2008 en 2012 bij Club Brugge en groeide in het Jan Breydelstadion al snel uit tot een publiekslieveling. Later speelde de Marokkaan nog bij AS Monaco en sinds vorig seizoen staat Dirar onder contract bij Fenerbahçe.

Bij de Turkse topclub zit Dirar nu op een doodlopend spoor. Fenerbahçe hoopt de speler snel van de hand te doen. Volgens Turkse media is Club Brugge érg geïnteresseerd. Het zou zelfs al met de speler en diens entourage onderhandelen over een transfer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.