‘Club Brugge zakte nog niet door de bodem, Anderlecht wel’

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

12 november 2018 08:23 - Bij RSC Anderlecht werd al een paar keer gesproken van crisis. Club Brugge verspeelde echter ook al een paar keer punten, maar bij Blauw-Zwart blijven ze rustig.

Volgens chef voetbal van Het Nieuwsblad Ludo Vandewalle heeft dat een reden. ‘Toch is er een duidelijke verklaring waarom in Brugge het woord crisis nog niet viel en dat woord bij Anderlecht nooit ver weg is.’

‘Club Brugge speelde al enkele referentiewedstrijden, in de competitie en Europees, terwijl dat bij Anderlecht nog niet het geval is. Paars-wit werd al veel uitgefloten, terwijl dat in Brugge nog niet gebeurde’

‘En dat is zeker niet alleen door het feit dat het DNA van de regerende landskampioen anders is dan dat van de recordkampioen. Club Brugge verloor twee keer, maar zakte nog niet door de bodem. Dat deed Anderlecht wel. Al veel te veel voor een club met die status. Maar dus slechts één puntje verschil’, aldus Vandewalle.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Heeft Vandewalle hier gelijk?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.