Club-fans laten zich voor de match flink gelden (Video)

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

28 november 2018 20:54 - De supporters van Club Brugge hebben er duidelijk zin in. Een halfuur voor de wedstrijd laten de fans van Blauw-Zwart zich flink gelden in het stadion van Borussia Dortmund. Prachtig!

Door de 2-0 zege van Atlético Madrid tegen AS Monaco is Club Brugge overigens al zeker van Europese overwintering. Blauw-Zwart kan zo ontspannen aan de Champions League-wedstrijd tegen de Duitsers beginnen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.