‘Club nam als enige CEO Pro League écht onder vuur’

Gouden Jupiler Pro League badge

20 november 2018 15:28 - Pierre François blijft CEO van de Pro League en lid van de onafhankelijke expertencommissie die het voetbal zuiverder moeten maken.

Het Laatste Nieuws meldt dat François echter niet veel tegenwind kreeg. ‘Club Brugge was naar verluidt het enige lid dat François écht onder vuur nam. KV Kortrijkvoorzitter Joseph Allijns stelde dan weer kort dat de CEO “zich goed verdedigd had”’, klinkt het.

Wel werd de CEO op de vingers getikt. ‘Volgens onze informatie tekende de Pro League wel enkele krijtlijnen uit waaraan François zich in de toekomst zal moeten houden. Hij mag niet meer tussenkomen om Belgische clubs aan buitenlandse overnemers te helpen of advies geven bij licentiedossiers, zoals hij bij Moeskroen heeft gedaan.’

Excuses

Ook heeft François zijn excuses aangeboden. ‘Bronnen in de Pro League melden ook dat François zich verontschuldigd heeft over zijn communicatie in de zaak-Moeskroen, waarin hij een kandidaat-koper rechtstreeks doorverwees naar Pini Zahavi.’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.