Club-speler is terug, ook bij nationale ploeg: “Dat is uitstekend”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

13 november 2018 18:21 - Ethan Horvath staat weer onder de lat bij Club Brugge. De Amerikaanse goalie maakt indruk en dat is ook bij de nationale ploeg van de Verenigde Staten niet onopgemerkt gebleven.

De VS spelen oefenwedstrijden tegen Engeland en Italië. Horvath is na de goede prestaties bij Blauw-Zwart geselecteerd en hoopt op speelkansen bij de Verenigde Staten. De sluitpost arriveerde alvast als één van de eerste spelers op het trainingsveld.

Interim-bondscoach Dave Sarachan was lovend over Ethan Horvath. “Hij was erg goed in de wedstrijd tegen AS Monaco. Hij krijgt opnieuw speelminuten dus dat is uitstekend”, aldus Sarachan tegenover de Washington Post.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.