Club verliest veel punten in JPL: ‘Daar ligt de belangrijkste reden’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

13 november 2018 13:00 - Landskampioen Club Brugge verloor afgelopen speeldag op het veld van Charleroi. In de Champions League won het nog met overtuigende cijfers op het veld van AS Monaco (0-4).

Het Belang van Limburg ziet een reden waarom Blauw-Zwart zoveel punten verliest in eigen land. ‘Het verschil met andere competities is dat er in België voorlopig maar voor anderhalf punt wordt gespeeld. En daar ligt meteen de belangrijkste reden voor de Brugse laksheid.’

‘Nu Club Brugge zo goed als zeker geplaatst is voor de 1/16de finales van de Europa League, zal het velen benieuwen hoe de spreidstand tussen het Europese parcours en de Belgische competitie voortgaat. In voorbije seizoenen kwam Club soms adem tekort toen de play-offs in volle hevigheid losbarstten. Maar niks garandeert dat de voorzichtige aanpak nu wel tot succes leidt.’

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Met akkoord?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.