“Dat is erg zorgwekkend voor Ivan Leko”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

12 november 2018 09:57 - Na een nederlaag op het veld van Sporting Charleroi oogt de recente balans in uitwedstrijden erg magertjes voor Club Brugge. 2 op 12 in de jongste vier competitiematchen buitenshuis: dat is te weinig voor blauw-zwart. Wat de oorzaak is, is niet meteen duidelijk.

Het Laatste Nieuws doet een poging om het probleem te vinden. “Je kán de vinger niet op de wonde leggen”, concludeert de krant. “Standard, Sint-Truiden, Genk en Charleroi. Geen scenario was hetzelfde. Club kampt niet met één probleem.”

“Er is geen gebrek aan kwaliteit”

“Er is geen gebrek aan kwaliteit, laat staan een conditionele kwestie of een collectieve vormcrisis. Da’s enerzijds geruststellend, maar evenzeer zorgwekkend voor Ivan Leko.”

“Hij ziet nu al vier uitwedstrijden op rij hoe er met punten gemorst wordt, omdat Club de jongste weken steevast wel érgens aan zondigt”, klinkt het tot slot nog in de krant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.