‘Deze ploeg wil Danjuma in januari losweken bij Club Brugge’

19 november 2018 16:54 - Arnaut Danjuma (21) speelt nog maar enkele maanden bij Club Brugge, maar de Nederlander wist zich in een mum van tijd te ontpoppen tot een absolute revelatie. Onze flankaanvaller verbaasde vriend en vijand met sterke prestaties en dat levert hem binnenkort mogelijk al een grote transfer op.

Volgens Turkse media is Fenerbahçe érg geïnteresseerd in Danjuma. De club waar Erwin Koeman, broer van Nederlands bondscoach Ronald, momenteel T1 is, zou zelfs onderzoeken of het de uitblinker van Club Brugge snel kan inlijven.

In het Jan Breydelstadion staan ze uiteraard niet te springen om Danjuma nu alweer te verkopen. Wellicht doet de Nederlander minstens het seizoen uit bij Club Brugge. Tenzij er in januari natuurlijk een niet te weigeren bod op tafel komt…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.