Leko geeft selectie Club Brugge voor Genk vrij

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

02 november 2018 19:59 - Zaterdag staat de topper tussen KRC Genk en Club Brugge op het programma. De selectie is ook vrijgegeven.

Coach Ivan Leko kan weer beschikken over doelman Karlo Letica. Het is nog maar de vraag of de Kroaat ook onder de lat zal staan tegen KRC Genk. Arnaut Danjuma Groeneveld is nog niet fit. Emmanuel Dennis en Jelle Vossen zijn ook nog steeds geblesseerd.

De volledige selectie: Letica, Horvath, Hubert, Denswil, Decarli, Mitrovic, Mechele, Poulain, Mata, Cools, Vlietinck, Nakamba, Amrabat, Rits, Vormer, Vanaken, Schrijvers, Diatta, Openda, Wesley, Rezaei.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Is dit een goede selectie?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.