“Er was een rel tussen Leko en Vormer, maar nu is alles opgelost”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

10 november 2018 16:22 - Ruud Vormer zat vóór de Champions Leaguewedstrijd in en tegen Monaco twee keer op rij op de bank. Ivan Leko zette onze kapitein naast de ploeg omdat die het in de voorgaande wedstrijden had laten afweten. Of was er toch meer aan de hand?

Volgens VTM-gezicht Luk Alloo zat er een haar in de boter tussen Vormer en Leko. “Je weet niet wat er is gebeurd in de kleedkamer, hé. Misschien heeft Vormer tegengesproken of heeft hij te lang in de frituur gezeten. Kortom: er was een rel”, aldus Alloo bij Boskamp Online.

Ondertussen stond Vormer al opnieuw in de ploeg. “Ik denk dat alles is opgelost”, gaat Alloo verder. “Ruud heeft gepresteerd op het veld en alles is vergeven. Leko kan nu niet meer om Vormer heen. Hij kan er niet meer naast kijken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.