Geen Vormer meer bij Oranje? ‘Koeman maakte meteen een punt’

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

21 november 2018 11:14 - Ruud Vormer meldde zich in oktober af voor de internationale wedstrijden tegen Duitsland en België. De middenvelder van Club Brugge had rust nodig. De Telegraaf meldt dat Vormer het heeft verpest bij Oranje.

‘Koeman maakte meteen een punt naar de rest van de spelersgroep door Vormer niet te selecteren voor de laatste twee interlands in 2018. Onder het mom van een ’ander systeem’ en ’we spelen met een aanvaller op zijn plaats en geen middenvelder’, klinkt het.

Vormer zat ook even in een dipje bij Blauw-Zwart. De middenvelder werd naar de bank verwezen door coach Ivan Leko. In de Champions League-wedstrijd tegen AS Monaco stond de Nederlander wel weer in de basis en was hij meteen goed voor een doelpunt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Vind jij dit terecht?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.