Hans Vanaken moet afzeggen voor ‘Slimste Mens ter Wereld’, deze speler is zijn vervanger

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

09 november 2018 14:16 - Hans Vanaken zou normaal gezien deelnemen aan De Slimste Mens ter Wereld, maar dat plannetje gaat uiteindelijk niet door. Onze spelmaker heeft in extremis moeten afzeggen voor de populaire quiz omdat hij interlandverplichtingen heeft.

De opnames van de aflevering waarin Vanaken zou opduiken, valt midden in de interlandbreak. Eén probleem: Vanaken werd ook deze keer opgeroepen voor de Rode Duivels en dus moet hij verstek geven voor De Slimste Mens. Jelle Van Damme (Antwerp) zal hem vervangen.

“Het stond in de sterren geschreven: Hans Vanaken is momenteel zo briljant aan het voetballen dat hij wel moest geselecteerd worden”, vertelt presentator Erik Van Looy aan Het Laatste Nieuws. “En Rode Duivels hebben het druk, druk, druk, waardoor het agenda-matig echt onmogelijk is om ook nog ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ te worden.”

“Eindelijk een Antwerp-speler”

“Geen Hans Vanaken dus in onze quiz dit jaar, maar zijn vervanger mag er zijn: ex-Rode Duivel Jelle Van Damme, momenteel erg sterk bezig, en dan nog bij de ploeg van mijn hart”, voegt Van Looy er nog aan toe. “Eindelijk een Antwerpspeler in ‘De Slimste Mens ter Wereld’: ik kijk er reikhalzend naar uit!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.